ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren
Zaanmakers 23-04-2014
 

 De Zaanstreek onderneemt.

De Zaanstreek, Noordas van stadsregio Amsterdam. Knooppunt met zeehaven en uitstekende verbindingen over water en weg, goed verzorgde bedrijventerreinen, directe spoorverbindingen en toplocaties voor kantoren direct naast het station.Zaanstreek is durven. Maken. Kansen grijpen. Hier leven pientere doeners en bedrijvige denkers. Mensen die hard werken voor hun geld, maar ook genieten van het leven. Positief, authentiek en vol lef. Maak kennis met de Zaanmakers.

 

Zaanmakers bepalen hun eigen koers. Dat zit in hun bloed. Al sinds de 16e eeuw staat de Zaanstreek in bloei, omdat bewoners pragmatische keuzes durven maken en inspelen op de tijd. Door te werken met de kracht van wind en stoom was de Zaan ooit een van de belangrijkste industriegebieden ter wereld.

 

En nu is het tijd voor een nieuw soort power: die van mensen zelf. Zaanmakers zijn de smaakmakers van de Zaan. En het mooie is, iedereen kan Zaanmaker worden: of je nu een historisch pand wil opknappen, een betaalbaar huis wil kopen, een eigen bedrijf of winkel wil beginnen, of graag wil samenwerken met andere ondernemers. Hier krijg je de ruimte voor eigen initiatieven. En dat op een steenworp afstand van bruisend Amsterdam.

 

Meer informatie over ondernemen in de Zaanstreek: http://www.zaanstreek.nl/ondernemen/

 

 
Terug
Reageer
<< Volgende post Vorige post >>
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch