ondersteunen Ontzorgen Ondernemen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

 

 Ondersteunen

 

Het liefst houd je je bezig met de core business van je onderneming. Tegelijkertijd wil je de zaken intern ook op orde houden. VIEROOS biedt je op dat vlak graag een paar extra hersens en handen.

Door te Ondersteunen, Ontzorgen, Ondernemen en Organiseren.

 

In tijden van drukte wil de aandacht voor de interne bedrijfsvoering er nog wel eens bij inschieten. Immers, buiten liggen de kansen. Terecht of onterecht, dit is in ieder geval ongewenst. Ik help je graag om in die periodes de boel intern draaiende te houden. Zowel bij de begeleiding van je (financiële) administratie als bij je P&O-zaken. VIEROOS is van alle markten thuis als het om je interne bedrijfsvoering gaat. 

Verschillende vormen van ondersteuning zijn mogelijk:

 

Incidenteel voor een specifieke problematiek, activiteit of project

of

Structureel voor een beperkte tijd

 

Meer informatie over activiteiten en inzet

 

 

Aanpak

 

Ik ben in staat je interne bedrijfsvoering te bestieren, op parttimebasis. Maar ik ondersteun ook graag door het maken van een sterkte-zwakte-analyse en/of maandelijkse financiële analyse. Daarna wordt al snel duidelijk waar aan gesleuteld moet worden. Zodat je in een volgende drukke periode weet wat je te doen staat.

Ervaring

 

Coos: ‘Ooit was ik directeur stafdiensten bij een fabrikant van kunststof leidingsystemen. Ik gaf leiding aan alle afdelingen die niet direct met de productie te maken hadden. Tijdens mijn opdracht zag ik de aandacht verschuiven van het financieel-economische vlak naar personele en organisatorische ontwikkelingen. Deze opdracht vond ik magnifiek, vooral omdat je door de stafdiensten goed te ondersteunen de primaire processen helpt. En dat is waar het om draait!’

 

SCHANDALIG
13-04-2018

Het is een schande!

 

De afgelopen jaren druk geweest voor en bij opdrachtgevers en organisaties.

 

Da's mooi!

 

Maar wat is er gebeurd: Geen aandacht aan deze website besteed!!

Lees verder          Meer berichten
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch