ondersteunen ondersteunen Ondernemen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

 

 

 

Het liefst houd je je bezig met de core business van je onderneming. Tegelijkertijd wil je de zaken intern ook op orde houden. VIEROOS biedt je op dat vlak graag een paar extra hersens en handen.

Ondersteunen, Ontzorgen, Ondernemen en Organiseren .

 

 

Als de financiële kant van je organisatie niet je grootste liefhebberij is, dan zul je er niet graag veel tijd in steken. Maar als de financiën goed geregeld zijn, heb je meer tijd om te besteden aan de externe bedrijfsvoering! En dat geldt ook voor de algemene en juridische zaken. Aanpak

 

Ik neem graag je financiële, algemene, juridische of ICT-huishouding over, op parttimebasis. Dat geldt zowel voor het maken van analyses en rapporten, als het zorgen voor een goede interne controle. Of voor het op orde brengen van je algemene en juridische zaken.

Wil je de probleemgebieden eigenlijk meteen bij de kern aanpakken? Dan verzorg ik ook graag een onderzoek en adviesrapport, zodat je snel voor een oplossing kunt zorgen.

 

Ervaring

 

Coos: ‘Als interim manager bij een houthandel zorgde ik er onder andere voor dat administratieve achterstanden ingehaald werden en een nieuw systeem werd ingevoerd. Mijn opdracht was gericht op het verbeteren van het resultaat en het wegnemen van zorgpunten. Met als resultaat een tevreden opdrachtgever. Echt ontzorgen, dus.’

SCHANDALIG
13-04-2018

Het is een schande!

 

De afgelopen jaren druk geweest voor en bij opdrachtgevers en organisaties.

 

Da's mooi!

 

Maar wat is er gebeurd: Geen aandacht aan deze website besteed!!

Lees verder          Meer berichten
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch