ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

 

 

 

 

Ik ben Coos Oomen (56), de man achter VIEROOS, een gespecialiseerd bedrijfsadviseur en gepassioneerd ondernemer met een visie op ondernemen en verbeteren.

 

Mijn doel is om ondernemers, directies en managers plezieriger en succesvoller te laten ondernemen.

 

Met een flink aantal jaren ervaring in (internationele) handel, industrie en de financiële dienstverlening weet ik natuurlijk dat ondernemers het meeste plezier beleven door hun tijd te besteden aan de groei en ontwikkeling van hun bedrijf en het bedienen van de klanten. Logisch, maar steeds vaker zijn ze tegen hun zin te veel tijd en aandacht kwijt aan andere externe en interne zaken. En laat ik daar nu net veel plezier uit halen!

Met VIEROOS ben ik daarom graag je sparringpartner als het gaat om de interne bedrijfsvoering (strategisch, financieel-economisch, personeel-organisatorisch, algemeen-juridisch, etc).

Ik neem daarbij desgewenst je werk en zorgen uit handen door op parttime basis te zorgen voor je interne bedrijfsvoering of door je sparring-partner te worden.

 

De achtergrond van Coos Oomen in 't kort:

 

Ruim 30 jaar ervaring met functies op het gebied van senior management in het algemeen en financieel / organisatorisch management in het bijzonder. Eindverantwoordelijk geweest voor stafdiensten (interne bedrijfsvoering) en leiding gegeven aan veranderprocessen. Zowel in dienstbetrekking en als zelfstandig professional gewerkt binnen en voor verschillende branches en sectoren zoals groothandel, automobiel-, kunststof- en voedings-industrie, horeca, technische infra, meubel- & interieurbouw, pensioenen en verzekeringen, houthandel, holdings en muziekindustrie

 

Rode draad door de jaren heen: verbeteren, stroomlijnen, duidelijkheid scheppen, bouwen en samenwerken.

 

Enkele persoonlijkheidseigenschappen: zelfstarter, zelfstandig, verantwoordelijkheidsgevoel, hands-on, resultaat-/ oplossingsgericht, flexibel, analytisch, gestructureerd, besluitvaardig, sociaalvaardig, initiatiefrijk, coachend, integer en betrokken.

 

Netwerk - platform

 

VIEROOS is weliswaar een eenmanszaak, maar beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven en professionals waarop -indien gewenst- teruggevallen kan worden.

In dat netwerk collega adviseurs / ondersteuners voor eventuele vervanging of aanvulling, maar ook specialisten op diverse gebieden.

 

Een ondernemer omschreef VIEROOS als een platform waar ondernemers (ook directies/managers) terecht kunnen voor advies en ondersteuning.

(zie Opmerkelijk van 14-01-2015)

 

 

Meer weten over mij?

 

Neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn-pagina, volg me op Twitter of bekijk de -pagina's van VIEROOS, waar ik praktijkvoorbeelden noem.

sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch