ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

 

 

 

Het liefst houd je je bezig met de core business van je onderneming. Tegelijkertijd wil je de zaken intern ook op orde houden. VIEROOS biedt je op dat vlak graag een paar extra hersens en handen. Door te Ondersteunen, Ontzorgen, Ondernemen en Organiseren.

 

 

Je weet best wel dat er verandering in je organisatie nodig is, maar nog niet wát er moet veranderen. Of je zou graag eens je plannen voorleggen aan iemand ‘van buiten’ met een frisse blik. Die precies ziet waar de pijnpunten zitten. Herkenbaar?Aanpak

 

VIEROOS herkent deze situaties zeker. Ik help je graag met het meedenken over je missie, visie en strategie. Ook als je wilt sparren over de opzet van de organisatie en personele bezetting. Of als je advies nodig hebt bij te nemen beslissingen, of deze nu financieel of juridisch van aard zijn.

Heb je een sparring-partner nodig bij een bepaald onderdeel van je interne bedrijfsvoering? Ook dan kun je bij VIEROOS terecht.

Ervaring

 

 

Coos: ‘Bij een internationale organisatie die auto-onderdelen distribueert heb ik geholpen met de inrichting en bemanning van die nieuwe organisatie. Ook heb ik als lid van het managementteam de financieel-economische afdeling opgezet. Geweldig om betrokken te zijn bij dit bedrijf en het van de grond af mee op te bouwen.’

SCHANDALIG
13-04-2018

Het is een schande!

 

De afgelopen jaren druk geweest voor en bij opdrachtgevers en organisaties.

 

Da's mooi!

 

Maar wat is er gebeurd: Geen aandacht aan deze website besteed!!

Lees verder          Meer berichten
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch