ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

 

 

Het liefst houd je je bezig met de core business van je onderneming. Tegelijkertijd wil je de zaken intern ook op orde houden. VIEROOS biedt je op dat vlak graag een paar extra hersens en handen.

Door te Ondersteunen, Ontzorgen, Ondernemen en Organiseren.

 

Om verder te komen dienen alle organisaties op gezette tijden te veranderen. De ervaring leert echter dat niet iedereen gelukkig wordt van veranderen. Een goede begeleiding is onontbeerlijk om iedereen achter de verandering te krijgen, zonder dat er iets verloren gaat. 

 

Nadere berichten over kennis-sessies en netwerkbijeenkomsten:

 

Oomens Ontspannen Ondernemerskennis Opdoen.

Aanpak

 

Met ruime ervaring op het gebied van verandertrajecten bied ik je graag ondersteuning bij jouw verandering. Dit kan zijn door het in- en doorvoeren van financiële maatregelen, zoals herfinanciering of kostenreducties. Maar je kunt ook denken aan andere organisatieveranderingen, zoals het (opnieuw) inrichten van de administratie, het doorvoeren van personele wijzigingen of het opzetten van een projectorganisatie. Met als einddoel: de gewenste verandering laten slagen!

 Ervaring

 

Coos: ‘In mijn laatste functie voor de start van VIEROOS was ik programmanager bij een verzekeraar. Ik heb de fusie van twee bedrijven begeleid van A tot Z. Dit had gevolgen voor de juridische, organisatorische, administratieve en IT-processen. Hierdoor had ik te maken met verschillende mensen met verschillende disciplines. Complex, zou je kunnen zeggen! Maar een opdracht kan niet mooier wat mij betreft.’

SCHANDALIG
13-04-2018

Het is een schande!

 

De afgelopen jaren druk geweest voor en bij opdrachtgevers en organisaties.

 

Da's mooi!

 

Maar wat is er gebeurd: Geen aandacht aan deze website besteed!!

Lees verder          Meer berichten
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch