sub1 Home    sub1 Over VIEROOS    sub3 Activiteiten    sub5 OOOO    sub4 Opmerkelijk (blog)    sub2 Contact
Risk manager 2-1-2007
 
Cordares Holding N.V. (Amsterdam):
 
"Cordares Verzekeringen was tot 1 september 2009 onderdeel van de Cordares groep en opereert als intermediairverzekeraar op de markt van aanvullende inkomensverzekeringen, m.n. gericht op de sectoren Bouw en Woning corporaties.
Cordares Advies treedt daarbij op als een zelfstandig assurantie tussenpersoon.
Ca. 120 medewerkers, en ca. 60 mln omzet.
In het kader van de fusie tussen Cordares en APG (de sinds 2009 nieuwe uitvoeringsorganisatie voor het ABP) is de Cordares Verzekeringsgroep m.i.v. 1 september 2008 onderdeel geworden van Loyalis (dochterbedrijf van APG) te Heerlen.
M.i.v. 1 januari 2011 is Cordares Verzekeringen juridisch opgegaan in de verzekerings-bedrijven van Loyalis te Heerlen."
 
 
Riskmanager:
 
Leidinggegeven aan processen rond het inventariseren van risico’s, het bepalen van mitigerende maatregelen, alsmede het implementeren van deze maatregelen binnen verschillende operationele afdelingen. Het opzetten en inrichten van een organisatie voor structureel toezicht op en rapportage over de risico beheersing. Resultaat: werkend riskmanagement systeem/organisatie, met aantoonbare beperking van de risico’s.
(Tabaksblad / COSO)

 

 
Terug
Reageer
<< Vorige post Volgende post >>
"Veranderen om te verbeteren"   |    info@vieroos.nl   |    +31 653 90 22 97   |   Juridisch/Disclaimer    |    © VIEROOS 2012