ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren
Strijd tegen borstkanker d.m.v. een prachtig evenement op 6 september 13-08-2015
 
Mogelijk heb ik jullie al eerder een email bericht hierover gestuurd of hebben jullie m’n eerdere LinkedIn berichten hierover gelezen. Nu is het tijd voor actie!
 
 
Nog even ter herinnering:
Binnen de Zaanstreek wordt er jaarlijks een steeds groter wordend wandelevenement georganiseerd:  “(Z)aan de Wandel”.
De opbrengsten daarvan worden rechtstreeks aangewend voor de strijd tegen borstkanker.
Het evenement in dit lustrum jaar vindt plaats op zondag 6 september met start en finish in het monumentale Hembrugterrein in Zaandam. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5, 10, 15 of 25 km. Meer info kan je vinden op zaandewandel.nl.
 
 
Ik heb mij aangesloten bij een groepje van 12 ondernemers en initiatiefnemers (Club van 100 & Vrienden van [Z]aan de Wandel) die zich als doel gesteld hebben, om de opbrengsten van deze jaarlijkse actie (aanzienlijk) te verhogen. Dit doen wij op verschillende manieren, waaronder:
 
(Z)aan Tafel
De opkomst voor dit evenement op 22 juni in restaurant De hoop op D’Swarte Walvis was hartverwarmend hoog. Dankzij de deelnemers én de sponsors is een opbrengst gerealiseerd van € 12.520. Een prima start voor het genereren van extra gelden voor (Z)aan de Wandel.
 
 
Nu komt de dag van het wandelevenement zelf dichterbij, en ik nodig jullie van harte uit om mee te doen aan een of meer van de volgende activiteiten:
 
Wandelaars van De Vrienden van (Z)aan de Wandel
De reguliere inschrijfgelden voor (Z)aan de Wandel zijn zeer bescheiden (€ 7,50 - € 15, afhankelijk van de afstand).
“De Vrienden van …..” formeren een grote groep lopers die tegen dubbele inschrijvingskosten meewandelen aan het evenement. De extra opbrengsten komen uiteraard ten goede van (Z)aan de Wandel. Deze wandelaars ontvangen een speciaal T-shirt en na afloop ’n extra consumptie. Voor meer informatie zie http://www.zaandewandel.nl/inschrijving-vrienden-van/ .
Er zijn al veel aanmeldingen, waarbij het merendeel de 10 kilometer gaat lopen.
Prijzen: 5 KM - € 15,00 / 10 KM - € 20,00 / 15 KM - € 25,00 / 25 KM - € 30,00 / Kinderen t/m 12 jaar - Gratis
Loop je mee?!?
 
 
Voor wie niet wil wandelen maar toch iets wil doen voor dit goede doel of voor wie wel gaat wandelen maar iets extra’s wil doen is er:
 
Club van 100
Voor € 100 wordt je lid van deze club. Dit staat nog los van het feit of je wel of niet meeloopt. Voordeel: voor de wandelaars een Club 100 T-Shirt. Voor iedere club-lid een aardigheidje en vermelding op de site. Maar feitelijk gaat het om de extra bijdrage voor (Z)aan de Wandel. Voor meer informatie zie http://www.zaandewandel.nl/inschrijving-club-van-100/
Word jij ook lid voor het leven?!?
 
 
Voor wie wil wandelen binnen een bedrijven team:
 
Bedrijven team
Bij voldoende interesse (=9 lopers) wil ik een VIEROOS bedrijven team vormen en aan (Z)aan de Wandel meelopen. Kosten voor het team zijn dan € 395, dus ca € 40 p.p. Naast dat je  een team-T-shirt ontvangt, zal ik die dag voor de catering zorgen.
 
 
 
 
Mag ik jullie verzoeken d.m.v. onderstaande antwoord-mogelijkheden te reageren (graag direct reageren i.v.m. het eventueel bestellen van de T-shirts!):
 
( ) Ik zal niet deelnemen aan een van deze evenementen / mogelijkheden
 
( ) Ik heb mij al op een andere wijze aangemeld voor één of meer van deze evenementen
 
( ) Ik loop graag mee met De Vrienden van [Z]aan de wandel, en wel 5 / 10 / 15 / 25 kilometer, Ik kom alleen / met .. personen
 
( ) Ik word graag lid van de Club van 100 en wandel mee, en wel 5 / 10 / 15 / 25 kilometer
 
( ) Ik word graag lid van de Club van 100, maar zal niet mee wandelen.
 
( ) Ik loop graag mee met een VIEROOS bedrijven team. Ik kom alleen / met .. personen
 
 
 
Als je je opgeeft voor een of meer van de evenementen, dan zal ik voor de afhandeling van de inschrijving zorgen. Uiteraard ontvang je vervolgens verdere details en betalingsinstructies.
 
 
Bij voorbaat hartelijk dank voor je belangstelling en reactie,
 
 

Coos Oomen (VIEROOS)

 
Terug
Reageer
<< Volgende post Vorige post >>
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch