sub1 Home    sub1 Over VIEROOS    sub3 Activiteiten    sub5 OOOO    sub4 Opmerkelijk (blog)    sub2 Contact
Beeldmerk VIEROOS 03-04-2014
 

Ik realiseer mij dat ik nog niet eerder geschreven heb over het beeldmerk van VIEROOS:

 

 

Na de keuze van de handelsnaam heb ik bij de kick-off met de ontwerpers / vormgevers van Counter Creatives ook verteld over m'n nautische liefhebberij.

Er zijn natuurlijk veel thema's te bedenken zijn op basis van nautische voorwerpen, zoals een vuurtoren (licht in de duisternis, baken en richting-gever), een boei (waarschuwer, koershouder of focus-punt), een roer (bijsturen, richtinggeven), een anker (houvast), een kompas (de juiste koers), een zeekaart (uitzetten van koerslijn en bepalen waypoints) en natuurlijk de reddingsboei (wegnemen zorg, bieden van houvast en veiligheid).

 

 

Het zijn prachtige thema's en mooie metaforen richting ondernemerschap ............... en daarom al veel gebruikt door bedrijven en professionals. ............ Dat ging 'm dus niet worden.

Maar ja, ..........  die vorm van die reddingsboei en die verdeling in vier vlakken .......... dat heeft toch wel veel raakvlakken met "vieroos". Dus daar toch mee doorgegaan:

 

 .....................

........ etc ....... tot de uiteindelijke keuze voor het inmiddels bekende beeldmerk dat samen met de naam het logo van VIEROOS vormt:

 

 

 

 

Nou vooruit,  even dan ..... over reddingsboeien en de krediet crisis:

Of deze ......... reddingsboei met helikopter-view                  

      

Oja, VIEROOS organiseert ook sparring-sessies

aan boord van Mack2 (voorzien van reddingsboei)

       

 
Terug
Reageer
<< Vorige post Volgende post >>
"Veranderen om te verbeteren"   |    info@vieroos.nl   |    +31 653 90 22 97   |   Juridisch/Disclaimer    |    © VIEROOS 2012