ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren
Lancering BNI afdeling in Zaanstad 29-8-2012
 

Net als door de andere leden zijn door VIEROOS vandaag de uitnodigingen verstuurd voor het bijwonen van de lancering op 11 september van de nieuwe afdeling in Zaanstad van BNI.

 

Tekst van de uitnodiging:

 

Een inspirerende en effectieve netwerkorganisatie? Dat is Business Network International!

 

Een wekelijkse ontmoeting van mensen uit het bedrijfsleven, ondernemers en vrije beroepen die collega-ondernemers zoeken om meer zaken met en voor elkaar te doen. BNI geeft structuur aan zaken doen met als doel: samen meer omzet genereren. Kortom: wij vinden klanten voor elkaar!

 

Een gegeven is dat 98% van alle ondernemingen voor het verwerven van nieuwe opdrachten afhankelijk is van mond-tot-mond reclame en dat slechts 3% van de bedrijven hier een strategie voor heeft. BNI biedt als lokale netwerkorganisatie handvatten en ondersteunt ons hierbij.

 

De nieuwe afdeling in Zaandam van BNI heeft al meer dan twintig ondernemende leden, waar ik er één van ben. De lancering van deze afdeling is op dinsdag 11 september 2012. Hiervoor nodig ik jou van harte uit. Graag ontvang ik jou samen met mijn collega’s bij Pathé Zaandam, Hermitage 140, 1506 TX Zaandam. Voor informatie over de routebeschrijving en parkeren verwijs ik naar http://www.pathe.nl/bioscoop/zaandam/bereikbaarheid

 

De lancering gebeurt tijdens een ontbijtbijeenkomst. We starten stipt om 07:00 uur en eindigen omstreeks 09:00 uur. De zaal is open vanaf 06.30 uur. Wij beginnen altijd vroeg omdat wij, net als jij, ondernemers zijn met een drukke agenda.

 

Voor deelname aan de bijeenkomst vragen wij alleen een bedrag van € 10,00 voor het ontbijt. Dit betaal je contant bij binnenkomst. Je ontvangt daarvan een betaalbewijs.

 

Neem vooral genoeg visitekaartjes mee. Je krijgt namelijk een goede gelegenheid om die uit te delen. Misschien is er tijdens de lancering al een mooi contact te leggen!

 

Veel ondernemers bij elkaar geeft heel wat drukte. Om je goed te ontvangen, hoor ik graag of wij op je komst mogen rekenen. Daarom bel ik, of een collega-lid, jou nog om je komst af te stemmen.

 

 

Heb je geen persoonlijke uitnodiging ontvangen (wat zomaar zou kunnen), maar ben je wel geinteresseerd om de lancering bij te wonen en/of wil je meer weten over deze nieuwe BNI afdeling, neem dan even contact met mij op. Het snelst gaat dat per telefoon: 0653902297, maar kan ook via de reageer-knop hieronder.

 

Wellicht tot de 11e!

 
Terug
Reageer
<< Volgende post Vorige post >>
sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch