ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

Programma T.O.P.

 

STAPSGEWIJS VERBETEREN

 

De omstandigheden waarbinnen je onderneemt zijn de laatste tijd flink veranderd. Dat geldt ook voor jouw klanten en leveranciers. Dit zal ongetwijfeld merkbaar zijn in je bedrijfsvoering en impact hebben op je resultaat en de mensen in jouw organisatie.

 

Veel ondernemers en managers hebben ondanks die wetenschap vastgehouden aan hun werkwijze. Zij passen zich onvoldoende aan, zijn weinig innovatief, hebben nauwelijks oog voor kansen en laten zich leiden zich leiden door de waan van de dag. Natuurlijk worden er elk jaar betere resultaten verwacht. Maar wanneer zij blijven doen wat ze altijd deden, is het dan realistisch om verbetering te verwachten? Een beetje herkenbaar?

 

Als het gaat om om veranderingen (lees: verbeteringen) die je al langer in gedachten had, maar waar je nog niet aan toe gekomen ben, zal je de stapsgewijze aanpak van het programma TOP als steun ervaren.

 

Zodra de impact van de continue veranderende wereld om een serieuze herbezinning vraagt op jouw koers en de manier waarop jouw organisatie werkt, is er sprake van een echte verandervraag. Of het nu gaat om een grondige analyse van uw organisatie, producten en markt het ontwikkelen van een passende veranderstrategie, of het regisseren en begeleiden van organisatievernieuwing. Het verbeterprogramma TOP (Toekomstgericht Ontwikkelings Programma) helpt jou daarbij verder.

 

Wanneer je focust op de verandering ga je vanzelf verbetering zien. Verbeteringen die binnen het bedrijf worden verankerd en waarmee je het bedrijf zowel op de korte als op de lange termijn naar een hoger niveau brengt. Om dit niveau te bereiken is het programma TOP ontwikkeld. De aanpak binnen TOP is maatwerk, maar uitgangspunten zijn altijd universeel: toegankelijk, flexibel, betrokken, strategisch, analytisch, coachend en altijd oplossingsgericht.

 

TOP is in samenwerking met Erik Verstegen van Saen Coaching & Advies ontwikkeld.
Als je dat wenst wordt samen met jou de koers van het bedrijf opnieuw geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Nieuwe (strategische) doelen worden aan de hand van de TOP Score-ladder bepaald. Samen met jou definiëren we een aantal ‘succesbepalende stappen’. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen de perspectieven: klant, interne organisatie, leer & groei en financiën.

 

Als gespecialiseerde verandermanagers, met ieder onze eigen expertises, zijn wij gewend om met andere ogen naar jouw bedrijf te kijken en de werkwijzen tegen het licht te houden. Samen met jou wordt door middel van de door ons ontwikkelde verbeterladder de stappen voor uw toekomstgerichte ontwikkeling bepaald. Aan de hand van de gezamenlijk bepaalde verbeterstappen ontvangt u een concreet en op de verandering gericht voorstel.

 

 

De effecten van het TOP zijn:

  • Grip op het verbeterproces
  • Versterking concurrentiepositie
  • Effectiever en efficiënter werken
  • Betrokkenheid en voldoening bij het management en de andere medewerkers
  • Een structureel economisch gezond en rendabel bedrijf.

 

Het verbeterprogramma TOP is flexibel en daardoor mogelijk voor iedere bedrijfsomvang of fase van ontwikkeling.
Wij streven altijd naar een langdurige relatie waarbij de focus op het behalen van het verbeteringsproces ligt, zelfs nadat de eerste doelstellingen binnen TOP zijn bereikt.

 

Meer weten? Neem even contact op voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek: contactgegevens


Terug

sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch