ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren ondersteunen Ontzorgen ondersteunen Organiseren

Pagina is onder constructie.

 

Hands-on ondersteuning

 

Op jou als ondernemer, directeur of manager komt veel af. Niet alleen de activiteiten gericht op de core business, maar ook veel daaromheen. Ook de interne bedrijfsvoering slokt veel aandacht (en soms energie) van je op.

 

Soms zou je willen dat iemand je af en toe komt bijstaan. Iemand op senor niveau, die begrijpt wat er speelt binnen de onderneming of afdeling én die in staat is te zorgen dat jijzelf meer rust en ruimte heb om die dingen te doen die goed zijn voor de ontwikkeling van je bedrijf of bedrijfsonderdeel. Oftewel iemand die zorgt dat je kan werken aan je bedrijf en niet in bedrijf.

 

Aan de andere kant zit je ook niet te wachten op permanente uitbreiding van je (senior) staf.

 

De oplossing die VIEROOS daarvoor biedt is even simpel als effectief: ad-hoc, op afroep en/of structureel op afgesproken tijden biedt VIEROOS je deze ondersteuning.

Deze ondersteuning kan onder andere liggen op de gebieden van financiën en administratie, personeel & organisatie, algemene en juridische zaken, informatie voorziening etc.

 

Het voordeel van deze aanpak is, dat VIEROOS het bedrijf, de organisatie en de mensen kent en dus snel kan handelen. Handelen door aan te sturen of door te doen, te regelen.

 

Zie het maar als een eigen collega deeltijd financieel- / HR directeur!

Een constructie die zichzelf snel terug verdient!

 

Meer informatie of kennismaking? Bel of mail dan met Coos Oomen, 0653902297 of info @vieroos.nl

 

 

Klik hier voor meer informatie.

Terug

Interne bedrijfsvoering - definitie:

De wijze waarop financiële, personele en andere middelen worden ingezet om zo effectief en efficiënt mogelijk afgesproken producten of diensten te leveren. 

 

 

sub1 Over mij sub2Contact    sub3Activiteiten    sub4Opmerkelijk    sub5OOOO    sub6Archief    sub7Juridisch